#hetlevenzoalshetis #dayinalife

Heb je dat ook al eens gedacht: ik wou dat ik dit moment kon vasthouden, of tenminste een herinnering hebben van het leven zoals het echt is: onverbloemd; the good and the everyday; zowel de knuffels en grappen en grollen als de traantjes, kapotte knietjes en de nooit ophoudende chaos van het leven. Echtheid in al zijn schoonheid.

Dit is het idee achter ‘day in a life’ of – zoals wij het graag noemen –  ‘het leven zoals het is’: op een documentaire achtige manier een moment in jullie leven vastleggen. Voor 2 a 2,5 uur volg ik jullie als onzichtbare fotograaf. Dus geen poses, geen instructies voor foto’s, maar spontane foto’s die jullie leven en onderlinge relaties vastleggen. 
Het resultaat is vaak bijzonder mooi; alledaagse dingen, zoals de knuffels en kusjes na valpartijen, maar ook het samen ontbijten of avondritueel worden plots in the picture gezet en geven een uniek beeld over je gezin!

Genoeg gezegd; lijkt dit je even leuk als dat wij het vinden, contacteer ons en dan spreken we verder af. Onder de foto’s vind je alvast een prijzenoverzicht en een linkje om te boeken. Tot snel!

Boek een dagelijks leven shoot!
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

PRIJS:
445 €

Inclusief:
– 2u à 2,5u fotoshoot
– een zorgvuldige selectie en bewerking van de mooiste beelden
– Minimum 50 digitale beelden waar je mee kan stoefen op social media, uitvergroten of een album (laten) maken door ons of door jezelf.
– Kilometervergoeding binnen een straal van 25km rond 2870 Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)