#kinderportretten

Elke dag mogen doen wat je het liefste doet? Wat een voorrecht! En je dan nog mogen specialiseren in wat je het allerliefste doet, dat is helemaal geweldig! En kinderfotografie hoort daarbij absoluut bovenaan ons lijstje. Waarom? Omdat kinderen zo echt zijn en vaak niet in staat zijn om te poseren – heerlijk is dat! Met ogen vol verwondering en fantasie kijken ze de wereld in. Uren dagdromen gebeurt zonder schaamte en lachen tot je buik pijn doet is nog dagelijkse kost. Maar vooral: ze zijn uniek en boordevol kleur. Zalig toch?


Een sessie #kinderportretten is dan ook één vol plezier en nieuwe ontdekkingen op maat van jouw kanjer. Omdat elk kind ander is, spreken we samen een plek af die het beste past bij wie hij of zij is en gedurende 45 minuten vol pret trekken we spontane en bijzondere foto’s. Niks saai en stom dus en met mama en/of papa steeds in de buurt kan niks meer stuk


Ben je dus op zoek naar lentefeest- of communiefoto’s, of gewoon omdat kinderen zo ongelooflijk snel veranderen en groot worden, of omdat het bijna kerst is en de oma of opa graag een foto op de kast willen?
Meer informatie en een linkje om te boeken vind je onderaan deze pagina 😉

Boek een shoot voor mijn kinderen!
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

PRIJS
265 €

Inclusief:
– 45min fotoshoot
– Zorgvuldig door mij geselecteerde en bewerkte beelden
– Ongeveer 20 digitale beelden waar je mee kan stoefen op social media, uitvergroten of een album (laten) maken door ons of door jezelf.
– Kilometervergoeding binnen een straal van 25km rond 2870 Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)*

*woon je verder, contacteer ons dan even 😉